hetsigt

det är förrädiskt, det här med hetsplugg. man måste hälla i sig en himla massa onyttigheter för att hålla sig vaken och alert när man skriver analyser och rapporter till långt in på nätterna. visst, det gynnar kanske studieresultaten, men det är lite värre med viktresultaten...

jag tror att jag gjort mig beroende av coca cola den senaste veckan. det är så dåligt som det bara kan bli. nästa vecka blir det cola-avvänjning! jag har också slutit en pakt med J. vi ska komma i form ordentligt nu, så vi ska träna tillsammans. det blir nog betydligt lättare än att släpa sig iväg till friskis helt själv i ösregnet...

men jag har faktiskt inte gått upp så mycket som man kan tro under hetspluggperioden. det ligger och pendlar runt 55:an, så det har inte hunnit bli katastrofalt än. det är bra. jag ska försöka bli av med cola-ovanan innan det hinner bli katastrofalt också. yeah!

vad tror ni om ett sockerfritt november? vore kanske en idé? ni är väl i och för sig redan så duktiga så att ni låter bli socker helt..


det går bra nu

nytt viktrekord för mig när jag vägde mig i fredags morse: 54,6 kg. jag blev så himla glad!
jag har inte tränat sedan i onsdags, men det ska rådas bot på den kommande veckan.

det går bra nu. yeih.


lägesrapport

oj, vilken dag! det blev både 5 km powerwalk och 1 timme core. efter varann dessutom. det känns i hela kroppen nu vill jag lova!

annars går det rätt bra nu tycker jag. jag ligger fortfarande stadigt på 55 kg, trots att jag blivit frisk för längesen nu. det hade alltså inte enbart med sjukdomen att göra! känns bra. det är ingen katastrof om jag inte går ner i vikt, sålänge jag inte går upp. jag vill ju ha en långsam viktnedgång, så jag känner att det här verkligen går bra nu. maten är fortfarande inte helt hundra, men det är å andra sidan inte det jag har tänkt lägga störst fokus på i den här viktresan, utan störst fokus ligger naturligtvis på träningen. och det går över förväntan. jag känner verkligen att jag är i bättre form än någonsin tidigare! det är otroligt peppande och jag mår så himla bra!

hur går det för er?

RSS 2.0