bilder 091212

nya bilder för övrigt. såhär ser jag ut idag:



det är fortfarande en del mage och lår kvar innan jag kan känna mig helnöjd, men har det inte hänt en del med magen och armarna sedan de senaste bilderna?


put that record on and dance with me until the sadness is gone

jag är dålig på att hålla den här bloggen igång känner jag. problemet är att jag har haft en ordentlig dipp ett tag, har gått upp i vikt och känt mig allmänt dålig, och bara tanken på att låta er få veta har gett mig en ordentlig ångest. jag vet att den är fånig och obefogad, för ni är så fina. men så har det varit i alla fall.

jag gick upp till 57 (vilket var ungefär vad jag startade på i somras, så det var surt) men nu känns det hela lite bättre. jag har legat stadigt på 54,6 kg i en vecka nu, så jag går åtminstone inte upp i vikt för tillfället. det är bra.

den här veckan har också varit otroligt bra ur träningssynpunkt, så jag är hoppfull. idag har jag varit på corespin 90, vilket innebär att det först blev 45 min core och därefter 45 min spinning.  det var första gången jag provade spinning. sjukt jobbigt och jag svettades på ställen som jag aldrig svettats på tidigare. men det känns bra, riktigt bra.

hur går det för er?


RSS 2.0